Scandalos! Un magazin din vecinătatea unei şcoli vindea produse expirate

napolitane expirateUn magazin din judeţul Botoşani, aflat în vecinătatea unei şcoli, a vândut copiilor mai multe produse expirate. Comisariii Protecţiei Consumatorilor au efectuat un control şi au confirmat cele sesizate de cetăţenii din localitatea Sorcrujeni, comuna Gorbăneşti.

like facebookMagazinul vindea napolitane care erau expirate, iar comisarii au dispus aplicarea unei sancţiuni de 5.000 de lei. Oamenii din zonă spun că este o practică şi se tem pentru sănătatea copiilor.

” Noi l-am învăţat pe al nostru să verifice, dar sunt alţii care nu ştiu. Ajungi să îi dai câţiva lei copilului şi cumpără produse expirate şi ajunge să se îmbolnăvească”, a spus părintele unui elev.

4 thoughts on “Scandalos! Un magazin din vecinătatea unei şcoli vindea produse expirate

  1. Ar trebui inchis definitiv si patronul amendat usturator , nu se poate ca in zona in care sunt scoli si in care copii invata sa se comercializeze produse expirate !

  2. Da,da…De la același magazin(din vecinătatea școlii 14) a cumpărat și copilul meu un pachet de biscuiți expirați.L-am întrebat ce a mâncat și a spus că și-au luat în pauza un pachet de biscuiți din care mai avea în ghiozdan.Cand m-am uitat,erau expirați de o săptămână.I-am spus sa nu mai cumpere de acolo.Am vrut sa facem sesizare la protecția consumatorului,insa nu i-au dat bon fiscal…Pe viitor o sa fim mult mai atenți…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *