Examene la IPJ Botoșani! Două importante posturi de șef de poliție scoase la concurs

ijp BotosaniInspectoratul Județean de Poliție Botoșani scoate la concurs două posturi de șef de poliție pentru unități urbane. Este vorba de postul de șef la Poliția orașului Bucecea și cel de șef la Poliția orașului Flămânzi. â

Concursul va avea loc la data de 29 martie 2017, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, iar proba de concurs va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.
Potrivit anunțului, evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7,00, candidaţii fiind declaraţi „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la interviul structurat pe subiecte profesionale.

like facebookCandidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare și să aibă gradul profesional minim de subinspector de poliție. Printre condițiile de participare la concurs se mai regăsesc: deținerea permisului de conducere, a autorizației de acces la informațiile clasificate, dar și avizul pentru desemnare în structurile poliției judiciare.

De asemenea, viitorii șefi ai polițiilor din Bucecea și Flămânzi trebuie să fie apți la testarea medicală și psihogică, să nu fie cercetați discpplinar și să fi avut calificativul bine la ultimele evaluări interne.

2 thoughts on “Examene la IPJ Botoșani! Două importante posturi de șef de poliție scoase la concurs

  1. Ce va mai faceți pe a cinstirii când toată politia știe ca Riznik va lua la Bucecea. Oare mai suportați examenele paravan?mai era un pescar acolo.dar cine știe ca la Bucecea se închid ochii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *