Secunzii Alin Bejan şi Alin Bordeanu: Până acum s-a vorbit doar de incidentul de la Astra şi mai este o zi până la meciul cu Timişoara

alin bejan si alin bordeanu fc botosaniAntrenorii secunzi Alin Bejan şi Alin Bordeanu vor pregăti echipa pentru meciul, de vineri, cu ACS Poli Timişoara. Cei doi nu sunt la prima experienţă de acest gen, însă spun că acum este cu totul alt context. Antrenorii secunzi spun că au lucrat la moralul jucătorilor şi spun că partida de vineri este una extrem de dificilă.

„Mai este o zi până la ora jocului şi încercăm să ridicăm moralul jucătorilor, încercăm să-i facem să fie uniţi, să-i facem să-şi respecte meseria pentru care sunt plătiţi şi să fie într-o formă cât mai bună. Timişoara are jucători cu experienţă, care joaca de mulţi ani în Liga I, joaca de mult împreună şi a făcut multe puncte în sezonul regular, chiar dacă au început cu acea penalizare de 14 puncte. Au un antrenor cu experienţă, care îşi motivează bine jucatorii, dar speram ca la acest meci noi să fim mai inspiraţi”, a declarat Alin Bejan.

like facebookŞi colegul său, Alin Bordeanu a spus că jucătorii s-au pregătit bine şi speră să obţină cele trei puncte. Partida dintre FC Botoşani şi ACS Poli Timişoara va avea loc, vineri, de la 20.30.

 

 

One thought on “Secunzii Alin Bejan şi Alin Bordeanu: Până acum s-a vorbit doar de incidentul de la Astra şi mai este o zi până la meciul cu Timişoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *