Scandal și acuze de la numirea noilor membri în CA de la Urban Serv și Modern Calor. Cine sunt noii administratori!

cl numarare voturi flturContre și acuze între consilierii locali ai PSD și cei ai PNL de la numirea noilor membri în consiliile de administrație de la Urban Serv și Modern Calor. Lista cu noii membri ai CA, propuși de primarul Cătălin Flutur a fost contestată de social-democrați.

Primarul Cătălin Flutur a declarat că persoanele nominalizate de dânsul au fost în ordinea punctajului obținut la evaluare, în timp ce consilierii PSD au spus că trebuie aleși noii membri din toți cei promovați, prin vot secret.

like facebookAcest lucru i-a nemulțumit pe consilierii PNL care au acuzat că PSD vrea să își numească persoane agreate și nicidecum competente.

Consilierii PNL nu au participat la vot.

La societatea Urban Serv au fost propuși de către primarul Cătălin Flutur următorii membri: Ioan Șorici, Iulian Apotroșoaie, Gheorghe Pricopi, Constantin Zărnescu și Nicuță Cezar din opt candidați admiși la evaluare. Sub linie au fost Nicolina Chirilă, Manuela Aniței și Mioara Jurgiu.

Au fost votați: Ioan Șorici, Iulian Apotroșoaie, Nicuță Cezar, Manuela Aniței și Mioara Jurgiu.

La societatea Modern Calor au fost propuși Doru Constantin, Constantin Zărnescu, Simion Drelciuc, Lucian Mărgărit și Dan Deleanu din șase candidați trecuți de proba de evaluare. Sub linie a fost Cristian Nistor.

Au fost votați: Doru Constantin, Constantin Zărnescu, Simion Drelciuc, Dan Deleanu și Cristian Nistor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *