Un consilier local cere indemnizații mai mici pentru membrii consiliilor de administrație din subordinea CL: Nu sunt mai deosebiți ca noi

cl-eugen-turcanu-mihai-stefanUn consilier local a cerut joi indemnizații mai mici pentru membrii  consiliilor de administrație din subordinea Consiliului Local. Eugen Țurcanu a propus ca indemnizația administratorilor să fie la nivelul celei pe care o primește un consilier local, de aproape 600 lei net și nicidecum 1200 lei net cât este în present. La această indemnizație se adaugă și o parte variabilă de 1200 lei la trei luni.

like facebookDe asemenea, consilierul local a  propus ca și diurna pe care o primesc administratorii să fie înjumătățită.

Indemnizația unui consilier local de 540 lei mi se pare suficientă.  Vorbim de austeritate bugetară, de faptul că Primăria merge anul acesta foarte greu. Trebuie să mai asigurăm printer altele diurnă în cuantumul sumei de 150 lei net pe zi. La unitatea pe care o conduc avem 17 lei pe zi diurna. Nu sunt mai deosebiți ca noi. Se mai spune că cheltuielile în străinătate se vor deconta la 150 euro pe zi. Unde îi trimite, în Dubai, în locații de lux. Înțeleg că aceste consilii de administrație sunt niște agenții de turism, din câte văd în expunerea de motive”, a menționat Țurcanu.

Consilierii locali au decis ca membrii CA de la Urban Serv să primească o indemnizatie de 540 lei, asemeni consilierilor locali, la care se adaugă o parte variabilă, respectiv o treime din indemnizație pe trimestru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *