FOTO Adolescentă ajunsă la spital, după un raliu făcut de iubitul ei ce s-a urcat la volan fără permis şi băut

sofer beatUn tânăr, de 17 ani, a vrut să îşi impresioneze iubita de 8 martie şi s-a urcat la volanul maşinii unui prieten, deşi nu are permis de conducere şi era băut. S-a întâmplat, miercuri seară, în localitatea Vorona Mare când tânărul a profitat de neatenţia proprietarului maşinii şi s-a urcat la volan.

A făcut câteva ture pe străzile localităţii, însă la un moment dat a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un cap de pod. În urma impactului iubita lui de 17 ani, a suferit mai multe traumatisme fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

like facebookDupă ce a fost testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.  A fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

 

3 thoughts on “FOTO Adolescentă ajunsă la spital, după un raliu făcut de iubitul ei ce s-a urcat la volan fără permis şi băut

  1. Ce raliu ma? Nu inteleg de ce o infloriti asa, daca nu a omorat pe nimeni, merita iertat, e prima greseala. Dar daca murea el, tot nu era bine. Daca ii distrugeti viata unui tanar, pe scurt il veti ,,omora” incet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *