Spectacol de teatru oferit de tinerii din PSD femeilor din Dorohoi

spectacol de teatru pentru femeile din Dorohoi- PSD BotosaniMarți, 7 martie, la Sala Teatrului din Dorohoi, a avut loc un eveniment dedicat doamnelor, organizat la inițiativa tinerilor social democrați  dorohoieni, cu sprijinul organizației PSD Dorohoi. Dorohoiencele au beneficiat, de Ziua femeii, de un spectacol de teatru susținut de actorii din Botoșani.

like facebook“Ne-am respectat promisiunea, reluand evenimentul. Teatru pentru doamne este la a doua editie, iar actorii de la Teatrul Mihai Eminescu Botoșani au interpretat cu profesionalism, aducând zambete și destindere în sufletele doamnelor. Vreau să mulțumesc pe această cale colegilor din organizație, pentru susținere și implicare, iar doamnelor le urez o primăvară frumoasă!  ” , a declarat președinte executiv TSD BT, Cristina Anton.

spectacol de teatru pentru femeile din Dorohoi -PSD BotosaniComedia  ”Cerere în căsătorie”, de A. P. Cehov, în regia lui Mihai Donțu , a strâns ropote de aplauze din partea celor peste doua sute de reprezentante și simpatizante  prezente.

Vreau să mulțumesc doamnelor din OFSD Dorohoi, pentru întreaga lor activitate, în calitate de soții și mame cât și pentru implicarea în viața publică și politică. Urez tuturor doamnelor din Dorohoi un călduros La mulți ani!” , a declarat Elena Țăran, președinte OFSD Dorohoi.

spectacol de teatru pentru femeile din Dorohoi- PSD Botosani

2 thoughts on “Spectacol de teatru oferit de tinerii din PSD femeilor din Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *