A intrat cu viteză în ambulanță! Cu cât rula mașina care a produs accidentul de miercuri de la Lebăda!

accident ambulanta lebada botosani (2)Șoferul care a produs accidentul de miercuri dimineață din zona Lebăda rula cu viteză mare. El a fost surprins de aparatul radar în timp ce urca dealul cu o viteză de 99 de kilometri la oră.

Ghinionul său a fost că din față veneau două mașini de Poliție, una de la Biroul rutier al Poliției municipiului Botoșani, iar cealaltă de la Serviciul Poliției Rutiere.

like facebookȘoferul moldovean de pe Audi s-a speriat atunci atât de tare că ar putea fi prins de radar încât a călcat brusc frâna și a intrat în derapaj.

Spatele autoturismului a pătruns pe contrasens, fiind lovit de ambulanța care circula regulamentar, cu semnalele acustice și luminoase, dinspre Botoșani spre Iași.

Citește și: FOTO! Grav accident la Lebăda! Ciocnire violentă între o ambulanță și un Audi

 

3 thoughts on “A intrat cu viteză în ambulanță! Cu cât rula mașina care a produs accidentul de miercuri de la Lebăda!

  1. 99 km/h?:)))…pai limita e 80,da?…a dracu’ viteza avea…19 km peste…Daca nu era evenimentul in cauza nu cred ca mai interesa pe nimeni cei 99 km/h. Sunt care urca dealul la Lebada si cu 120,da?…A avut ghinion ca a vazut masina de serviciu a lu’ Rotarita,care dealtfel se grabea sa ofere flori soferitelor:)))

  2. Prost să fii noroc să n-ai. Nu știa nici că limita de viteză e 70 km./oră , nici că frânele mașinii nu țin toate la fel. Oricum accidente surprinse de radar sunt puține și dacă pun înregistrarea pe youtube este material didactic, învățătură de minte pentru toți care ne credem piloți dar suntem trădați de ….. fizică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *