I s-a făcut rău după ce a consumat etnobotanice. Primise „cadou” o țigară

Consumator etnobotaniceUnui adolescent de 18 ani i s-a făcut rău după ce consumase substanțe interzise. Alexandru Ștefan F., din localitatea Tudora, a fost găsit, marți seară, de polițiștii locali în zona Bisericii Sfântul Gheorghe din municipiul Botoșani.

Potrivit Poliției Locale, tânărul stătea pe o bancă, îns „mişcările necontrolate, tremuratul excesiv, distorsionarea vederii şi auzului, vorbirea incoerentă şi pierderea echilibrului, au condus la timorarea şi indignarea trecătorilor”.

El a fost ridicat de polițiștii locali, iar, în urma unei anchete, aceștia din urmă au stabilit că adolescentul primise de la un „tovarăș”, din zona autogării Pod de Piatră şi fostul Select, o ţigară „specială” pentru „linişte şi relaxare”.

like facebookDupă ce a fumat ţigara cu sete şi patimă, nu au încetat să apară efectele ce-i biciuia trupul şi-i tulbura minţile. Între extaz şi agonie mai bine de patru ore s-a trezit neexplicabil pe o bancă în faţa bisericii, cu o stare ciudată şi fără să-şi aparţină”, susține șeful Poliției Locale, Ioan Onuțu.

Când a început să își revină, tânărul a fost pus la un microbuz și trimis spre casă, la Tudora.

„În ultima perioada constatăm tot mai mult, persoane tinere care dorite senzaţional şi scăpate de sub cenzura lucidităţii, recurg la astfel de practici ce ulterior se termina la sediul poliţie sau unitatea de urgenţă ale spitalului”, a adăugat Onuțu.

One thought on “I s-a făcut rău după ce a consumat etnobotanice. Primise „cadou” o țigară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *