Leo Grozavu, după gestul din meciul cu Astra: Îmi cer scuze public şi îmi prezint demisia. Decizia este irevocabilă

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, miercuri dimineaţă, o conferinţă de presă după incidentul petrecut în meciul cu Astra Giurgiu.

like facebookLeo Grozavu şi-a cerut scuze public faţă de ieşirea sa asupra lui Golofca şi a spus că regretă gestul şi îşi cere scuze şi faţă de toţi fotbaliştii şi tehnicienii din România. Acesta a spus că nu vrea să aducă prejudicii de imagine clubului şi că a stat şi s-a gândit timp de două nopţi, iar decizia sa irevocabilă este demisia. Totuşi, antrenorul nu a exclus ca în viitor să revină la echipă.

„Îmi cer scuze în faţa lotului de jucători şi a celor din echipa tehnică. Încerc astăzi să îmi cer scuze tuturor tehnicienilor din România cărora probabil le-am produs un prejudiciu de imagine. Îmi exprim regretul pentru cele întâmplate şi ţin să le mulţumesc tuturor persoanelor care au fost alături de mine în acestă perioadă. Asta nu înseamnă că au fost de acord cu gestul meu, dar mi-au arătat susţinerea. Au fost şi foarte mulţi cei care m-au pus la zid, au ridicat piatra chiar şi atunci când am fost căzut şi nu ştiu dacă toţi dintre ei au chiar aşa o viaţă şi un comportament imaculat. Din păcate aceasta este viaţa, trebuie să mergem înainte. Dacă voi reuşi să merg înainte, mă vor face mai puternic şi să revin cu forţe proaspete. Din păcate trebuie să asumăm toate aceste lucruri într-o societate care este plină de senzaţional, care fac deliciul publicului. După această lecţie de viaţă pe care am primit-o şi precis îmi va fi folositoare în viitor, am avut două nopţi şi o zi. Cum se spune, noaptea este un sfetnic bun, am încercat să judec aceste lucruri şi să văd care este cea mai bună decizie pe care trebuie să o iau. În afară de scuzele pe care le-am cerut public, în momentul de faţă vreau să spun că îmi prezint public demisia. Cred că este un gest de onoare pe care trebuie să îl fac în urma a ceea ce s-a întâmplat la Giurgiu. Sigur, nu vreau să se interpreteze că aş face un act de bravură, dar pentru mine caracterul şi menţinerea unei coloane drepte sunt mult mai importante decât prejudiciile de pe plan financiar. Decizia este irevocabilă”, a spus Leo Grozavu.

 

3 thoughts on “Leo Grozavu, după gestul din meciul cu Astra: Îmi cer scuze public şi îmi prezint demisia. Decizia este irevocabilă

  1. Antrenorul acesta a pus SUFLET de-a lungul anilor in toata echipa,in fiecare baiat aflat sub comanda sa,ca un tata cu fiii sai.Oare cine nu si-a luat o palma de la tat’su cand a calcat in strachini?!V-ati dus vreunul sa-l reclamati pe tata ca v-a palmuit cand ati gresit cu ceva fata de el?!Si sa nu uitam,chiar daca avem jucatoare femei,fotbalul e o lume a barbatilor;te antrenezi ca un barbat,si nu te plangi ca o femeie atunci cand primesti o palma in teren sau in afara lui pt ca ai gresit…
    Mai tarziu si acest jucator isi va da seama ca s-a comportat <>,dar nu va iesi in fata sa zica ca si-a meritat corectia si sa ia apararea fostului sau antrenor.

  2. Să-și ceară scuze și față de spectatorul pe care l-a amenințat cu moartea, pe Costel , taximetristul! În altă ordine de idei, de ce nu l-a lovit niciodată pe Herghelegiu, pe Astafei, că nu nici ăștia nu au jucat nimic? În multe meciuri îl apostrofa pe Golofca de cum intra pe teren, nici nu aștepta să intre bine in teren că îl și lua în primire, de multe ori strigam noi spectatorii la grozavu și îl incurajam pe Golofca! Nu zic că este antrenor rău grozavu, dar cred că are probleme psihice, ce ar putea fi corectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *