Farmacistă bătută de clienţi suspectaţi de furt

farmacieO farmacistă a ajuns să fie bătută în timpul serviciului de doi clienţi. S-a întâmplat în plină zi la farmacia Dona de pe Calea Naţională când mai mulţi clienţi stăteau la rând.

La un moment dat o femeie ce stătea în rând a ţipat că i s-au furat banii din poşetă, în condiţiile în care doi cetăţeni de etnie romă erau în spatele ei.

Autoarea furtului, Anamaria Căldăraru, de 26 de ani, a pus banii în decolteu, iar păgubita şi-a dat seama şi a băgat mâna sub bluza tinerei şi a găsit bacnotele ce însumau 300 de lei. Farmacista Andreea Agafiţei, ce a asistat la întreg scandalul, a apăsat butonul de panică şi s-a dus spre uşă de acces în farmacie.

Suspecta şi concubinul ei, Ovidiu Borcoi, au dat să fugă, însă cum farmacista era în uşă, bărbatul a început să o lovească şi să împingă. În cele din urmă cei doi s-au făcut dispăruţi. Din fericire tot incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere şi cei doi făptaşi au fost identificaţi.

Ei au venit cu o altă variantă spunând că tânăra ar fi găsit banii pe jos şi i-a pus, iar după ce a fost dată alarma s-au panicat şi au ieşit din farmacie spunând că doar au tras-o de mână pe farmacistă şi nicidecum nu au lovit-o. Cei doi au fost acuzaţi de tâlhărie şi trimişi în judecată.

2 thoughts on “Farmacistă bătută de clienţi suspectaţi de furt

  1. maa, cum se face ca numai tiganii gasesc bani, ei nu fura , sunt „norocosi”,gasesc bani prin buzunarele oamenilor intr-o veselie….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *