Anchetă și la Școala 7 Botoșani, după ce un profesor a bătut un elev

ciprian manolacheConducerea Școlii 7 Botoșani a declanșat o nouă anchetă în cazul profesorului bătăuș. Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, a declarat că ancheta derulată de Comisia de disciplină va fi monitorizată cu atenție și de Inspectoratul Școlar Județean.

Citeşte ştirea iniţială aici!

Profesorul reclamat, respectiv Alexandru Boatcă, s-a mai aflat în fața comisiilor de disciplină pentru comportament necorespunzător. De asemenea, la adresa acestuia au existat și reclamații cum că ar fi venit băut la ore.

like facebookA fost depusă o reclamație și la Inspectoratul Școlar Județean, pe 6 martie. Prin urmare, o echipă de inspectori din cadrul IȘJ se va deplasa la Școala 7 pentru a monitoriza activitatea de cercetare disciplinară a comisiei deja constituite în școală. În funcție de gravitatea situației și sancțiunile care sunt permise de lege, comisia de disciplină de la nivelul unității de învățământ va decide care va fi sancțiunea acordată profesorului, iar Inspectoratul Școlar va stabili dacă este sau nu de acord cu aceasta”, a spus Manolache.

Cazul de la Școala 7  este anchetat și de poliţişti. Profesorul preda, luni, muzica elevilor de la clasa a VII-a, iar, la un moment dat, a lovit un elev, de 13 ani, cu capul de un dulap.

Culmea este că elevul este fiul unui cadru didactic care predă la aceeaşi unitate de învăţământ. Acesta din urmă a făcut plângere penală împotriva profesorului de muzică Alexandru Boatcă, de 61 de ani, iar oamenii legii au declanșat deja ancheta.

 

 

 

One thought on “Anchetă și la Școala 7 Botoșani, după ce un profesor a bătut un elev

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *