Mama studentului decedat în spital: La un moment dat şi-a împreunat mâinile în semn de rugăciune să facem ceva să-l ajutăm, să-l salvăm.

mama iulian amarieiMama tânărului student decedat într-un spital din Iaşi face mărturisiri cutremurătoare după moartea acestuia. Femeia cere să se facă dreptate, după ce fiul său, de doar 22 de ani, a murit la prima internare într-un spital. Mama băiatului a spus că fiul ei a contactat un microb în spital,  Clostridium difficile şi după a fost operat la colon.

Ulterior a aflat ar fi trebuit să urmeze un tratament pe o perioadă de 30 de zile, apoi să fie supus intervenţiei chirurgicale. Acum, după înmormântare familia a depus plângeri la DSP Iaşi pentru a se deschide o anchetă.

Tânărul a fost operat la sfârşitul lunii trecute şi la patru zile după operaţie a decedat. Medicii au spus că a suferit o complicaţie extrem de rară, însă spun că nu au greşit cu nimic.

like facebook„Nu a fost niciodată bolnav, nu a stat niciodată în spital, iar acum patru săptămâni, într-o luni, l-au internat, din cauza unei sângerări în scaun. A stat întâi la gastroenterologie şi, după ce l-au diagnosticat cu Clostridium difficile, l-au deschis. Abia apoi am aflat că ar fi avut nevoie de 30 de zile de tratament cu antibiotic şi abia apoi să fie operat, dar nu mi-a spus nimeni asta…. La un moment dat şi-a împreunat mâinile în semn de rugăciune să facem ceva să-l ajutăm, să-l salvăm. Apoi a devenit agitat că nu putea să respira. M-am rugat la Dumnezeu pentru un miracol, pentru că aşa mi-a spus domnul profesor, că doar un miracol îl mai poate salva”, a declarat mama îndoliată.

One thought on “Mama studentului decedat în spital: La un moment dat şi-a împreunat mâinile în semn de rugăciune să facem ceva să-l ajutăm, să-l salvăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *