Recupetarori pedepsiţi de judecători. Vezi cum acţionau!

bataie in barDoi bărbaţi au fost condamnaţi, după ce au bătut un tânăr ce ar fi avut o datorie la o cunoştinţă de-a lor. Victima, Daniel Sîrghia din satul Poiana comuna Vorona, a fost sunată de o tânără să se întâlnească în Botoşani, pe strada Cuza Vodă în faţa unui bar. A ajuns acolo cu maşina, însă nu îl aştepta fata ci mai mulţi băieţi.

Unul dintre aceştia, Marian Borcoi, s-a urcat în maşină şi i-a scos cheile din contact. Apoi l-a sunat pe un prieten şi l-a descris întrebând dacă băiatul pe care îl are în faţă îi datorează 700 de euro. Interlocutorul i-a confirmat şi apoi Marian Borcoi a început să îl bată pe Daniel Sârghia.

like facebookLa agresiune a participat şi Viorel Constantin Manoli, lovind şi el victima. În urma agresiunii examenul medical a constat că victima a avut nevoie de 50-55 de zile de îngrjiri medicale. Cei doi agresori au fost trimişi în judecată pentru loviri şi alte violenţe, iar în primă instabţă judecătorii i-au găsit vinovaţi.

Marian Borcoi, de 30 de ani, a fost condamnat la doi ani de închisoare, iar Viorel Constantin Manoli, la un an, opt luni şi 20 de zile de închisoare.

One thought on “Recupetarori pedepsiţi de judecători. Vezi cum acţionau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *