Ipoteză şocantă în privinţa gestului necugetat a milionarului Vasile Turcu

colaj-turcu-amantaMilionarul Vasile Turcu, care se zbate între viaţă şi moarte pe patul Spitalului de Urgenţă Floreasca, avea un motiv în plus să-şi piardă voinţa de a trăi, după declinul din ultima perioadă din afaceri. Milionarul se certase cu amanta lui, pe nume căreia pusese o bună parte din averea familiei, iar femeia îl părăsise cu tot cu valori!

Milionarul Vasile Turcu a încercat să se sinucidă miercuri dimineaţă, iar soţia a fost cea care l-a găsit cu ştreangul de gât, în vila lor din centrul Capitalei. A fost transportat de urgenţă la spital, iar de atunci se află în stare critică, conectat la aparate, pentru că privarea de oxigen i-a afectat creierul. S-au făcut speculaţii despre motivaţia care l-a determinat să încerce să-şi ia viaţa, afacerile care nu mai mergeau cum trebuie, ipoteză întărită şi de biletul în care Vasile Turcu îşi justifica gestul, rugându-şi familia să-l ierte pentru că nu mai poate avea grijă de ei aşa cum şi-ar fi dorit.

Mai exact, pentru a-şi pune averea la adăpost de o eventuală măsură a autorităţilor, având în vedere ultimele like facebookinformaţii care îl plasau în vizorul procurorilor anticorupţie, Vasile Turcu a recurs la măsura clasică: şi-a trecut o parte din posesiuni pe numele persoanelor de încredere, în cazul de faţă cedându-le Gabrielei, femeia cu care trăia în paralel de o bună bucată de vreme. Când a început să aibă probleme cu lichidităţile, relatează persoane apropiate de milionar, i-a cerut Gabrielei să vândă câteva terenuri, dintre cele cedate ei, dar…surpriză, femeia a refuzat! De la asta s-a iscat o ceartă monstru, iar lucrurile au mers şi mai departe, pentru că Gabriela l-ar fi părăsit! Turcu s-a simţit trădat de două ori, în primul rând în calitate de bărbat, iar în al doilea rând în orgoliul său, pentru că tocmai îşi luase o ”ţeapă” de proporţii şi pierduse o parte din avere! Ipoteza terenurilor pe care încerca să le vândă este susţinută şi de încercarea recentă a milionarului, care îi oferise lui Gigi Becali un teren ”ieftin” de vânzare!

Drama prin care a trecut milionarul, mai ales sub aspect financiar, s-a aflat rapid în familie, înfuriindu-l la culme pe fiul cel mare al lui Vasile, Adrian Turcu. Acesta este mic de statură, dar iute la mânie şi nu degeaba şi-a primit porecla de ”Rambo de Dorobanţi”, înconjurându-se de bodyguarzi şi participând deseori la scandaluri. Adi s-a supărat teribil şi i-a promis amantei tatălui său că va avea grijă personal ca ”lucrurile să nu rămână aşa”, pentru că prin gestul ei a atentat la averea familiei!

Sursa:Cancan.ro

One thought on “Ipoteză şocantă în privinţa gestului necugetat a milionarului Vasile Turcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *