Șeful Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere admite că nu ar trebui plătită rovignetă pentru DN 24 C

ministrul transporturilor si seful CNAIRDirectorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță, admite că utilizatorii drumului național de pământ DN 24 C, Manoleasa Prut- Rădăuți Prut, ar avea dreptul moral de a nu plăti rovigneta.

El a declarat, joi, la Botoșani, că drumul de pământ trebuie reabilitat în cel mai scurt timp.

like facebook„Dacă vorbim strict de DN 24 C, sigur că nu este la nivelul la care ar trebui. De aceea suntem aici, ca să găsim o soluție”, a spus șeful CNAIR.

Ioniță a subliniat, în ciuda stării proaste a DN 24 C, la nivelul județului Botoșani și la nivelul Moldovei sunt și drumuri „care satisfac nivelul de viabilitate corespunzător”.

4 thoughts on “Șeful Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere admite că nu ar trebui plătită rovignetă pentru DN 24 C

  1. Niste indivizi care manânca salarii de mii de euro de la buget dar se plimbă ăn masini scumpe pe bani publici si emit doar aberații ca ce spusă mai sus !
    Băteie de joc de acest popor , cu capul prea mult plecat!!!

  2. Am vazut în aceste zile la Botosani o mascaradă tipic comunistă sau plimbat pe această sosea Manoleasa- Rădăuti , fel de fel de exemplare care cheltuie gras din banul public , de atîtea ori au fost cu banii cheltuiti pe plimbari se faceau 10 kilometri de sosea !RUSINE SĂ VĂ FIE!
    ESTE BĂTAIE DE JOC DE NOI DE POPULATIE !

  3. Daca DN arata asa, Cam cum arata DJ si Drumurile Comunale Domnilor Parlamentarii Prefecti Presedinti ai CJ si Primari .Nu avem si noi dreptul sa traim civilizat fara gropi si nori sa ducem masinile in servis o data la 2-3 ani nu la jumatate de an sa respiram aer curat nu in doua cu praf .In afara de alegeri va mai interseaza traiul de zi cu zi a populatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *