Vezi ce spune ministrul Transportului, Răzvan Cuc, de drumul național Botoșani-Tg.Frumos!

ministrul razvan cucModernizarea drumului naţional DN 28 B Târgu- Frumos- Botoşani devine certitudine. Ministrul Transportului, Răzvan Cuc, a declarat joi, la Botoșani, că până în luna august va fi desemnat constructorul pentru acest drum, urmând ca banii să fie alocați prin bugete multianuale.

like facebookAvem studiul de fezabilitate finalizat. Urmează să demarăm procedura de licitaţie în aceeaşi perioadă în care vom demara şi pentru DN 24 C, dar și pentru DN 9 D Botoşani- Ştefăneşti, unde vom scoate la licitaţie proiectarea şi execuţia lucrărilor la sfârşitul lunii august”, a menționat ministrul.

Suma necesară pentru modernizarea drumului Botoșani-Tg.Frumos se ridică la 72 milioane euro.

6 thoughts on “Vezi ce spune ministrul Transportului, Răzvan Cuc, de drumul național Botoșani-Tg.Frumos!

  1. Si bineinteles ca madam senator Federovici isi mai aloca inca o „realizare” cu care sustine guvernul de penali…si prostii iar ii votează…si tot asa mai departe…cainii latra si boii trec…

    1. Mal – mo ai dreptate mai ales la final „si b..i trec !!Toti politicienii vorbesc ff.mult si fac ff putin.

  2. De l-ar face odată că am stricat 2 maşini în 15 ani pe drumul ăsta „european”! Pe urmă poate sa-si aroge meritele şi Înalt Preasfintitul….. De pe vremea lui Ceauşescu nu a mai fost reparat deşi de la Botosani la Copalauf fundaţia e foarte solidă fiind drum strategic militar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *