Mai mulți șefi de instituții au cerut din bugetul județului bani pentru mașini. Macaleți: Unul vrea Duster, un altul vrea Honda cu tracțiune integrală

costica-macaletiȘefii mai multor instituții din subordinea Consiliului Județean s-au întrecut la solicita din bugetul pe acest an bani pentru achiziții de mașini. Potrivit președintelui Consiliului Județean, Costică Macaleți, nu mai puțin de cinci instituții din subordinea Consiliului Județean au solicitat achiziții de mașini pentru reînnoirea parcului auto. Solicitările nu au fost onorate, însă.

like facebookAu venit mulți cu achiziții de mașini, cu achiziții de nave cosmice, pe care le-am tăiat. Au fost vreo cinci instiotuții, UAMS Suharău vrea Duster, un altul vrea Honda cu tracțiune integrală. Au simțit ei că le trebuie mașini cu tracțiune integrală. Ca și cum ar lucra numai în condiții grele de iarnă și le trebuie mașini 4×4. Și noi ne-am pus în program să reînnoim parcul auto și l-am anulat și funcționăm cu ce avem”, a spus Macaleți.

Președintele CJ a afirmat că aproape 70% din bugetul județului merge pe salarii, după majorările din acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *