Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Botoșani: Am decis să vin aici pentru a identifica soluții pertinente care vor fi puse în practică în perioada următoare

ministrul transporturiolor razvan cucMinistrul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, a declarat joi, că a venit la Botoșani urmare a demersurilor făcute la nivelul ministerului de senatorul Doina Federovici, care i-a adus în atenție trei probleme majore ale județului, dar și pentru a vedea drumul național de pământ pentru care oamenii au ieșit în stradă. Ministrul a afirmat totodată că a venit la Botoșani pentru a ”identifica soluții pertinente care vor fi puse în practică în perioada următoare”.

like facebookDoamna senator Federovici a fost primul senator care cu echipa de aici s-a înscris în audiență și ne-a adus la cunoștință trei probleme majore ale județului. Este vorba de DN 24 C (nr.Manoleasa-Rădăuți Prut), DN 28 B (nr. Botoșani- Tg.Frumos) și DN 29 D (nr.Botoșani-Ștefănești În cursul zilei de duminică a avut loc un protest pe tronsonul DN 24 C, un drum pentru care cu siguranţă aţi primit multe promisiuni din partea multor oficialități că se va remedia problema. Tocmai din acest motiv am venit aici să văd acest drum, exact aşa cum am fost şi pentru drumul Lugoj – Timişoara, unde am constatat anumite sincope de comunicare între management şi situaţia din teren, pentru a identifica soluții pertinente care vor fi puse în practică în perioada următoare”, a precizat ministrul Transporturilor.

După întâlnirea cu primarii și parlamentarii de la Prefectura, Alexandru Rpzvan Cuc a mers să inspecteze drumul Manoleasa-Rădăuți Prut.

 

2 thoughts on “Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Botoșani: Am decis să vin aici pentru a identifica soluții pertinente care vor fi puse în practică în perioada următoare

  1. ce mai vor si aceste cateva sute de frăcatori de mentă , sunt canlaizari infundate de ani de zine si cand vin vor bani, nu fasc nimic nu justifica nici un leu vin si dorm!

  2. la orasul acesta sunt un numar record de angajati care sifoneaza bani de la noi , nu fac nimic , vor doar bani la fiecare interventie! rusine să le fie ,dom macalet ia fă un inventar la frecatorii de mentă cum zice unul mai sus??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *