VIDEO & FOTO Studentul decedat într-un spital din Iaşi a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane

inmormantare iulian amariei botosani8Iulian Amariei, studentul de 22 de ani decedat la începutul săptămânii într-un spital din Iaşi, a fost condus, joi, pe ultimul drum de sute de persoane.

Rude, prieteni, cunoştinţe, dar şi simpli cetăţeni care au auzit de drama familiei au ţinut să îi aducă un ultim omagiu tânărului. Sute de persoane s-au adunat la Biserica Izvorul Tămădurii şi au asistat la slujba religioasă. Apoi cortegiul funerar s-a îndreptat înspre cimitirul Eternitatea unde a fost înhumat trupul neînsfleţit al lui Iulian.

Apropiaţii familiei susţin că ar urma să depună o plângere la Direcţia de Sănătate Publică Iaşi pentru condiţiile în care a murit Iulian, fiind suspiciuni că ar fi contactat un microb în spital ceea ce i-a agravat starea post operatorie. De asemenea s-a anunţat şi un protest împotriva condiţiilor din spitalele din România.

like facebookIulian Amariei a fost operat miercurea trecută la Spitalul Spiridon din Iaşi pentru o problemă la colon. În weekend starea sa a început să se înrăutăţească, iar luni dimineaţă a decedat. Medicul care l-a operat nu a fost în weekend în spital când au apărut complicaţiile, venind abia luni la serviciu.

Citește și: Tragedie! Un tânăr din Botoşani a murit la 22 de ani. Medicii nu l-au putut salva

2 thoughts on “VIDEO & FOTO Studentul decedat într-un spital din Iaşi a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *