Noi probleme cu gunoiul în municipiul Botoșani. Societatea Urban Serv, notificată să nu mai ducă gunoiul la depozit

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniAdministratorul depozitului de la Stăuceni a notificat societatea Urban Serv că de săptămâna viitoare nu va mai primi deșeurile colectate de la blocurile din municipiul Botoșani, dacă nu va plăti taxa de mediu. Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, spune că această taxă trebuie achitată de Primăria Botoșani, însă aceasta a anunțat operatorul de salubritate că nu va deconta cota aferentă deșeurilor colectate din condominii. Drelciuc susține că societatea va ridica, în continuare, gunoiul doar de la agenții economici și consumatorii de la case, cu care societatea are încheiate contracte directe.
like facebookNoi am informat Diasil că în urma notificării primăriei pentru luna februarie nu vom plăti nici noi cota aferentă taxei de fond de mediu pentru deșeurile colectate din condominii, iar ei la rândul lor ne-au notificat că în situația în care nu vom face acest lucru, nu vor primi deșeurile pe spațiul de depozitare de la Stăuceni. S-ar putea ca săptămâna viitoare să ne închidă porțile în ceea ce privește deșeurile colectate din condominii și rugăm atutoritatea locală să ne specifice o altă locație la un depozit autorizat unde să ducem deșeurile. Noi vrem să le cărăm dar să ne spună unde. Este atributul lor”, a menționat directorul Urban Serv.

 

One thought on “Noi probleme cu gunoiul în municipiul Botoșani. Societatea Urban Serv, notificată să nu mai ducă gunoiul la depozit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *