Un cunoscut om de afaceri, născut la Botoşani, a ajuns în stare gravă la spital după ce a încercat să se sinucidă

vasile turcu

Un om de afaceri, născut la Botoşani, a ajuns în stare critică la spital, după o tentativă de suicid.

Fostul acţionar al lui Dinamo, Vasile Turcu (62 de ani), ar fi încercat să se sinucidă prin spânzurare dar a fost găsit de cineva din familie, iar SMURD-ul a venit suficient de repede încât să-l poată resuscita şi apoi transporta la spital.

Totuşi, Vasile Turcu nu este în afara oricărui pericol. Medicii sunt rezervaţi în oferirea vreunui prognostic, scrie digisport.ro. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat că Vasile Turcu este în Secţia de Terapie Intensivă, în stop cardio-respirator, resuscitat. Omului de afaceri i s-a aplicat un guler cervical şi este intubat, ventilat şi sedat.

El a suferit un edem cerebral şi prezintă mai multe fracturi costale, ceea ce indică ipotzeza că ar fi căzut, potrivit surselor digisport.ro.

Poliţia Capitalei a deschis în acest caz un dosar.

„În urmă cu aproximativ o oră, Poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a fost preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital. În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Poliţia Capitalei.

Omul de afaceri Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, şi-a vândut, în martie 2011, către Nicolae Badea toate acţiunile deţinute la clubul de fotbal Dinamo, retrăgându-se astfel oficial din acţionariatul echipei din Ştefan cel Mare.

Sursa: Digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *