Situație unică la Spitalul Județean! Un concurs pentru mai multe funcții a fost anulat pentru că mai mulți candidați au copiat

spitalul judetean mavromati botosaniSituație cu totul și cu totul neobișnuită, marți, la Spitalul Județean de Urgență Mavromati din Botoșani, acolo unde un concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante de asistent medical a fost anulat, ca urmare a faptului că mai mulți dintre candidați au fost prinși copiind.

Posturile de asistent medical erau vacante în secțiile chirurgie, ortopedie sau pediatrie, însă după ce au intrat în sală concurenții au încercat să fraudeze examenul prin intermediului telefonului mobil cu conexiune la internet, dar și prin fițuici.

like facebookDirectorul spitalului, Corneliu Mihai, susține că situația este fără precedent, ea determinând anularea concursului.

„Nu s-a mai întâmplat aşa ceva niciodată până acum. Ra vorba de mai mulţi candidaţi, asupra cărora s-au găsit mai multe materiale din care se puteau inspira”, a afirmat Corneliu Mihai.

Situația apărută marți la cea mai mare unitate spitalicească din Botoșani atrage atențșia asupra nivelului de pregătire al absolvenților de scoli postliceale de asistenți medicali.

3 thoughts on “Situație unică la Spitalul Județean! Un concurs pentru mai multe funcții a fost anulat pentru că mai mulți candidați au copiat

    1. Va jucati de-a „asistentii” oameni buni. Nu esti capabil sa inveti pt un amarat de examen si cum te gandesti tu ca o sa copiezi in cadrul unei situatii care implica salvarea unui om in fata unui pericol iminent ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *