Mesaje sfâşietoare în memoria tânărului student decedat la 22 de ani

iulian amariei3Zeci de prieteni şi cunoştinţe au rămas şocaţi la aflarea veştii că tânărul student, de numai 22 de ani, a trecut la cele veşnice. Mesajele de condoleanţe şi de durere au început să curgă pe reţelele de socializare, unele exprimându-şi durerea, în timp ce alţii frustrarea pe sistem.

„Chipul său blând a rămas în imaginea noastră. Te-ai retras liniştit, aşa cum ai trăit, în lumea celor buni şi drepţi. Dumnezeu să-ţi vegheze somnul de veci. Prea devreme, mult prea devreme Iuliane!”, spune o prietenă pe pagina tânărului.

Un alt tânăr este indignat de condiţiile din spate şi face o paralelă cu controversatele ordonanţe de urgenţă date de Guvern, care ar trebui să se ocupe mai mult de condiţiile din unităţile medicale.

„Ajungi la spitalele din România să te faci bine, dar în aceste locuri te omoară luând viruşi. Asta e România, ţara în care trăim, Guvernul dă legi pentru a fura mai mult, nu dă legi ca spitalele să fie dezinfectate şi oamenii care se duc să se facă bine. Nu le pasă! Trebuie să ne pese nouă tinerilor. Uite aşa s-a mai stins un suflet prea tânăr şi doritor de viaţă într-un spital din România. Dumnezeu să te aibă în pază!”,  este mesajul postat de acesta.

Toţi îl caracterizau pe Iulian Amariei ca fiind un tânăr blând, cu suflet bun şi îndrăgit de cei care l-au cunoscut.

like facebook„Fără cuvinte… un om extraordinar care a lăsat în gând şi în suflet numai amintiri frumoase. Un om deosebit. Nu am cuvinte să pot exprima tot ce simt. O parte din suflet. O parte din inimă. O parte din noi toţi cei care i-au fost cândva alături. Un om după care nu are cum să nu ţi se rupă sufletul dacă l-ai cunoscut… O să-mi fie dor de tine!! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, spune o prietenă.

Alţii spun că a plecat la vârstă mult prea fragedă şi invocă voinţa divinităţii.

” Zi de zi trăieşti cu speranţa că tot ceea ce îţi doreşti, viaţa o să îţi aducă.Visăm mereu că o să reuşim şi să ne clădim un viitor, până într-o zi, când soarta vine şi te loveşte… iar Dumnezeu hotărăşte că nu mai e nevoie de tine aici pe pământ…dar oare aşa să fie? Dumnezeu să te odihnească în pace”, scrie un prieten.

Citește și: Tragedie! Un tânăr din Botoşani a murit la 22 de ani. Medicii nu l-au putut salva

„Încă nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. De ce Dumnezeu a vrut să te ia atât de devreme de lângă cei dragi, de ce viaţa e atât de dură? Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să te ierte”, se arată într-o altă postare.

Reamintim că Iulian Amariei a decedat, luni, în Spitalul Sf Spiridon din Iaşi în urma unor complicaţii suferite după o operaţie la colon.

 

 

One thought on “Mesaje sfâşietoare în memoria tânărului student decedat la 22 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *