Președintele CJ, despre protestul de pe DN 24 C: Bănuiesc că nu au ieșit în stradă pentru că drumul nu are patru benzi asfaltate. Au ieșit pentru că drumul este prost

costica macaletiPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, consideră îndreptățit protestul organizat de locuitorii din Manoleasa, Liveni, Iorga, Miorcani, nemulțumiți de starea drumului național 24 C, singurul drum național de pământ din țară. Șeful județului spune că și Botoșaniul face parte din rețeaua de drumuri naționale și speră să fie alocate fonduri pentru continuarea lucrărilor.

like facebookOamenii când ies în stradă ies pentru ceva anume. Bănuiesc că nu au ieșit în stradă pentru că drumul nu are patru benzi asfaltate. Au ieșit pentru că drumul este prost. Sunt șanse ca lucrările să continue. Până nu demult era drum național de pământ, acum este drum național pietruit. Suntem totuși în secolul XXI, iar noi, Botoșani, facem și noi parte din rețeaua de drumuri naționale a României și cred că își vor apleca guvernanții privirea și spre noi, Semnalele în sensul acesta sunt”, a spus Macaleți.

 

Protestatarii au cerut, duminică, asfaltarea drumului și au afișat pancarde pe care au scris „Asfaltați DN 24 C” „UE, ulița mea este granița ta” sau „Vai de noi ce noroi”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *