O elevă din județul Botoșani, premiată în cadrul „Galei de 10” organizată de Uniunea Națională a Studenților

Cezara Mandrescu- botosaniO elevă din județul Botoșani a fost premiată în cadrul primei ediții a galei studențești “Gala de 10”, care s-a desfășurat, vineri, la Palatul Parlamentului.

Printre elevii ce au obținut din partea Uniunii Naționale a Studenților din România titlul de “Elev de 10” se numără și dorohoianca Cezara Mîndrescu, elevă la Colegiul Național “Grigore Ghica” din Dorohoi, actual președinte al Consiliului Județean al Elevilor Botoșani.

like facebook“Acestă distincție reprezintă pentru mine dovada că în România, țară îndrăgită de mine, mai există oameni care oferă interes elevilor ce se implică atât în domeniul formal, cât și în cel nonformal. Nu cred că există cuvinte care să reflecte întocmai sentimentele pe care le ai atunci când ești aplaudată de o sală întreagă, atunci când stai pe aceeași scenă cu miniștri, rectori, academicieni. În cadrul evenimentului, am rugat spectatorii să aplaude persoanele importante mie, iar acum cred că este momentul să aduc și mulțumirile aferente părinților mei, persoanele care m-au ajutat să cresc și mi-au oferit tot sprijinul lor, profesorilor de ieri și de azi, oameni ce mi-au marcat existența și care mereu mi-au fost un real ajutor în orice domeniu, prietenilor mei, adevărați camarazi care m-au făcut să zâmbesc chiar și cu un simplu mesaj atunci când eram departe de ei. Cred cu tărie că mulțumiri merită și România, căci da, aceasta este țara ce mi-a oferit cele mai multe oportunități de dezvoltare personală”, a declarat Cezara Mîndrescu.

gala de 10Prin acest proiect, Uniunea Națională a Studenților din România a recompensat 10 studenți și 10 elevi cu merite școlare și profesionale deosebite.

De asemenea, din dorința de a promova voluntariatul, au fost premiați 5 studenți voluntari și 5 organizații studențești care s-au remarcat prin activitățile desfășurate pe parcursul anului 2016.

 

One thought on “O elevă din județul Botoșani, premiată în cadrul „Galei de 10” organizată de Uniunea Națională a Studenților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *