Două drumuri județene vor fi asfaltate anul acesta din banii primiți de la Guvern. Vezi care!

drum-roma-asfaltare-3Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a decis ce drumuri vor fi asfaltate anul acesta din banii primiți de la Guvern. El spune că va fi turnat covor asfaltic pe drumul Huțani-Bucecea, dar și pe drumul Dumeni-Cordăreni. Șeful CJ spune că aceste drumuri sunt foarte stricate.

like facebook Anul acesta vom ataca în mod sigur Huțani-Bucecea, pentru că pe acolo se desfășoară traficul greu de transport al agregatelor, mă refer la  balast și vrem să evităm alte drumuri care traversează comunele și ar produce o uzură mai mare. Vom asfalta în două straturi. Mai vrem să intervenim și pe drumul Dumeni-Cordăreni. S-a făcut o inventariere a gropilor, iar acolo unde s-a folosit mai puțin antiderapant decât acțiunea de pluguire a drumurilor, acolo sunt stricăciuni mai puține. Unde s-a pluguit masiv, acolo arată mai rău”, a spus Macaleți.

Șeful CJ mai spune că se va merge mai mult pe covoare asfaltice decât plombarea la rece, intervenție care este foarte costisitoare. Județul Botoșani a primit de la Guvern pe acest an 12,5 milioane lei pentru întreținere și reparații drumuri județene și comunale.

 

4 thoughts on “Două drumuri județene vor fi asfaltate anul acesta din banii primiți de la Guvern. Vezi care!

  1. „investigatie a gropilor”?:)))….dar o investigatie a ciordelilor cand se face??…acum 5 ani si Turcanu aflat pe aceeasi functie promitea marea cu sarea,da?…du-te ma si-ti da foc cu vrajeala ta…numai la ciordeala stati si va aflati acolo….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *