Ministrul Transporturilor vine la Botoșani. Vrea să vadă drumul Botoșani- Iași

razvan cuc, ministrul transporturilorMinistrul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, va ajunge, săptămâna viitoare, la Botoșani  pentru a identifica cele mai bune și rapide soluții pentru asfaltarea DN 24 C Manoleasa- Rădăuți Prut și pentru  modernizarea DN 28 B Botoșani-Târgu Frumos, a anunțat senatoarea PSD Doina Federovici.
 
În vizita pe care o va face în Botoșani, ministrul Transporturilor se va întâlni cu președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, și cu toți parlamentarii din județ pentru a discuta detaliat despre problemele imediate de infrastructură care trebuie rezolvate în zona noastră. Potrivit liderului PSD, ministrul cunoaște în general ce necesități sunt la nivelul drumurilor naționale și va propune soluții concrete pentru a începe lucrările de asfaltare la DN 24 C Manoleasa-Rădăuți Prut.
 
like facebookLa mijlocul acestei săptămâni am avut o întâlnire la Parlament cu ministrul Transporturilor, ocazie cu care i-am prezentat cele mai urgente probleme de infrastructură care trebuie rezolvate în Botoșani. L-am invitat la Botoșani și i-am prezentat situația detaliată privind drumurile naționale care traversează județul nostru. I-am transmis despre modernizarea DN 28 B Botoșani-Târgu Frumos, precum și despre finalizarea asfaltării DN 24 C Manoleasa- Rădăuți Prut, care se va deteriora dacă nu este turnat stratul de asfalt cât mai repede. De asemenea, i-am solicitat soluții rapide și pentru reabilitarea drumului Botoșani-Ștefănești”, a spus Federovici.
 
Asfaltarea  DN 24 C Manoleasa- Rădăuți Prut, precum și reabilitarea DN 28 B Botoșani-Târgu Frumos sunt primele investiții în infrastructura locală pe care Ministerul Transporturilor trebuie să le rezolve.
 
„Prioritatea PSD pentru Botoșani este finalizarea modernizării infrastructurii rutiere începută în guvernarea lui Victor Ponta. Ne-am ținut de cuvânt și s-a reabilitat șoseaua Botoșani-Suceava și Botoșani-Dorohoi. Apoi a urmat un program național pentru dezvoltarea locală privind reabilitarea drumurilor din 41 de localități. Guvernarea PSD din perioada 2012-2015 a alocat fondurile necesare pentru drumurile afectate de calamități. Astfel, s-au reabilitat și s-au refăcut 70 km de drumuri județene și 137 de drumuri locale. La acestea se adaugă încă 150 de drumuri sătești sau comunale reparate. Obiectivul nostru este să creăm o rută comercială între Suceava și Iași pe care să se afle municipiul Botoșani. În timpul Guvernului Ponta s-a făcut prima parte din acest proiect, respectiv drumul Botoșani-Suceava. Acum vom încerca să facem și legătura cu Târgu Frumos”, a mai spus Federovici.

One thought on “Ministrul Transporturilor vine la Botoșani. Vrea să vadă drumul Botoșani- Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *