Întâlnire eveniment pentru copiii-reporteri din Botoșani. Au marcat șase ani de existență a ziarului Buzz

Buzz 60-9Cu mic, cu mare, copiii și tinerii care fac parte din cercul de jurnalism „Micii reporteri” și-au dat întâlnire, sâmbătă, la ora 13.00, pentru a marca cel de-al 6-lea an de existență al ziarului Buzz, publicația copiilor și adolescenților din Botoșani, singura de acest fel existentă la ora aceasta.

Totodată, ei s-au bucurat și pentru al 60-lea număr al publicației.  Întâlnirea membrilor a avut ca scop realizarea pe platforma de la Monumentul 1907 de lângă parcul Mihai Eminescu a unui 60 mare format din corpurile umane.

Imaginea a fost una foarte colorată datorită zecilor de baloane pe care copiii-reporteri, așa cum sunt ei cunoscuți la ora actuală în oraș, au scris zeci de mesaje ce au legătură cu activitatea lor: titluri de emisiuni pe care le realizează pe siteul lor TeleBuzz.ro, cuvinte ce îi caracterizează ca: altfel de știri, micii reporteri, reportaje sau nume de concursuri pe care le organizează an de an, numele taberei lor sau de festivaluri la care ei iau parte an de an. După ce au format cifra 60, tinerii au cântat după care s-au retras la un local din oraș pentru a sărbători evenimentul.

 

2 thoughts on “Întâlnire eveniment pentru copiii-reporteri din Botoșani. Au marcat șase ani de existență a ziarului Buzz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *