Lanțul orașelor europene din inima copiilor, activitate de Dragobete organizată la Școala nr. 10

actiunea scoala 10-35Ziua de Dragobete, cunoscută de cei mai mulți ca ziua iubirii la români, marcată în fiecare an, la data de 24 februarie, a fost specială pentru elevii clasei a II-a a doamnei învățătoare Anișoara Radu de la Școala nr. 10. Micuții au primit, vineri, vizita reprezentanților Europe Direct Botoșani, cu scopul unei activități educative dedicată frumoasei zile.

like facebookMai exact, copiii au asistat la o prezentare a principalelor orașe din țările membre ale Uniunii Europene, după care s-au împărțit pe echipe și au confecționat inimi colorate pe care au scris numele unor orașe europene
dragi. Toate inimile au fost apoi adunate într-un lanț cu care copiii și-au ornat clasa. Paris pentru că vreau să merg la Disneyland, Londra și Bigben, Madrid pentru că e în Spania de unde este și Messi, Paris, orașul luminilor, Roma și banuții de la Fontana del Trevi au fost doar o parte din mesajele pe care copiii le-au scris ordonat și colorat pe inimile realizate de ei.

Activitatea a fost organizată cu scopul de a-i familiariza pe copii cu simbolurile Uniunii Europene, cu principalele orașe din țările  Uniunii Europene. Pentru activitatea lor elevii au fost premiați cu publicații specifice vârstei oferite de Centrul Europe Direct Botoșani.

 

 

2 thoughts on “Lanțul orașelor europene din inima copiilor, activitate de Dragobete organizată la Școala nr. 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *