Îndrăgostiții imortalizați de Dragobete de către elevii liberali

Clubul Elevilor liberali din Botosani a dorit sa marcheze sarbatoarea de Dragobete intr-un mod mai aparte, asa incat i-a  invitat pe indragostiti sa se fotografieze in fata unui panou cu inimi decupate. Si parte frumoasa a fost ca indragostitii zilei primeau pe loc fotografia, caci tinerii realizau fotografiile cu un aparat foto Polaroid.

clubul elevilo06]Cel care a pus la cale actiunea este Tudor Bodogan, presedintele Clubului Elevilor, organizatie care acum se reformeaza avand circa 15 membri noi pana la ora actuala din randul elevilor. Nu numai tinerii au dorit, insa, sa se fotografieze la panoul decupat cu inimi, ci si tineri, fete cu fete sau mamici cu copii care se aflau la plimbare la ora in care a fost organizata actiunea.

„Am spus impreuna cu ceilalti colegi de la clubul elevilor, sa iesim astazi, de Dragobete, sa facem o intalnire pe Pietonalul Unirii, sa fotografiem cuplurile, sa la daruim o poza Polaroid, sa-si aminteasca de aceasta zi”, a spus Tudor.

Actiunea a fost apreciata si de primarul Catalin Flutur, presedintele demisionar al Organizatiei Judetene PNL Botosani, pe pagina sa de Facebook, care i-a felicitat pentru ineditul actiunii, dar mai ales pentru ca sustin traditiile romanesti.

Presedintele TNL Botosani, Adrian Poclid, a spus, la randul sau, ca actiunea este un mod frumos de a arata dorinta elevilor liberali de a restructura clubul. „Ma bucur sa vad ca membrii Clubului Elevilor Liberali vin mereu cu idei de actiuni, sunt bucuros ca am reinfiintat aceasta structura in cadrul Organizatiei de tineret, aduc un suflu nou de care era nevoie si pot clubulspune ca viitorul PNL suna bine”, a declarat Adrian Poclid, presedintele TNL Botosani.

like facebookAlaturi de elevii liberali au fost si George Turcu si Andrei Ciubotaru, ambii vicepresedinti ai TNL Botosani, cei doi oferind buchete de ghiocei doamnelor si domnisoarelor care au trecut pe pietonalul Unirii in jurul amiezii.

 

 

One thought on “Îndrăgostiții imortalizați de Dragobete de către elevii liberali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *