Vezi lista posturilor vacante-rezervate în învățământul botoșănean în acest an!

Inspectoratul Scolar Botosani isj (3)Inspectoratul Școlar Județean a făcut publică lista cu posturile vacante sau rezervate în anul școlar 2017-2018. În total sunt 1610 de posturi, din care 506 sunt complete.  Din cele peste 500 de posturi complete 79 sunt rezervate, iar din cele 427 de posturi nerezervate 111 sunt titularizabile. Catedrele sunt disponibile în școli din mediul urban, cât și în școli din mediul rural. Cele mai multe au viabilitate de un an.

Potrivit listei publicate de IȘJ, sunt disponibile posturi pe toate disciplinele. De asemenea, există posturi de educator-institutor cu viabilitate de patru ani, în mai multe grădinițe din municipiul Botoșani.

like facebookÎntâi au prioritate la posturi cei cu completări de norme, după care cei cu restrângeri. După aceste etape, lista va fi reactualizată și vor urma transferurile”, a declarat inspectorul general al IȘJ, Gabriel Hârtie.

Vezi aici lista cu posturile vacante în anul școlar 2017-2018!

 

2 thoughts on “Vezi lista posturilor vacante-rezervate în învățământul botoșănean în acest an!

  1. la fizica exista catedra doar cat persoana sta cei trei ani peste varsta de pensionare conf legii,,unul din exemple lic n iorga ,din catedra lui egner doar 3 ore vacante?daca privim orarul pe site=ul scolii obsv altceva..si lista exemplelor poate continua!parca spuneati ceva d-nule insp gen..legat de ore ascunse..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *