Polițiștii rutieri au împărțit amenzi la zeci de șoferi, în urma unor controale în trafic

razie politisti rutieri filtre etilotest2Poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Botoşani  au acționat, joi. punctual pe raza municipiului Botoșani, în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În intervalul orar 08.00 – 13.00, poliţiştii au controlat în trafic peste 130 de   autovehicule.

like facebook30 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru comiterea de abateri de la normele rutiere, între care 11 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversare. În 12 cazuri, poliţiştii au aplicat şi sancţiunea complementară a suspendării dreptului de a conduce.

De asemenea, au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale şi în cazul pietonilor surprinşi în traversarea străzii prin locuri nepermise. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate însumează 11.865 de lei.

One thought on “Polițiștii rutieri au împărțit amenzi la zeci de șoferi, în urma unor controale în trafic

  1. Simteam azi asa, mergand cu masina prin oras, un aer de siguranta in trafic si nu stiam de unde vine… Acum am inteles, de la controalele din trafic de ieri. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *