Pompierul maratonist se pregăteşte de nouă cursă, însă are nevoie de sponsori

iulian rotariu pompier maratonIulian Rotariu, pompierul botoşănean că a ajuns să particile la ultramaratoane în scop caritabil se pregăteşte de o nouă cursă. Este vorba despre un ultramaraton în deşertul Sahara ce se va desfăşura în perioada 30 aprilie-5 mai.

Cei aproape 200 de concurenţi vor trebui să parcurcă din Namibia 250 de km în şapte zile. Vor trebui să îşi care mâncarea şi bunurile pentru cazare în condiţiile în care pe parcursul zilelor vor înfrunta temperaturi de până la 40 de grade, iar noaptea vor coborî până la zero grade. Pentru această cursă are nevoie de 8.000 de euro, iar până acum a strâns 5.500 de euro.

„Lansăm un apel de a veni în sprijinul lui. Deja avem un aport susţinut din partea IGSU, dar mai sunt necesare sume de bani pentru ca această activitate să se desfăşoare”, a spus col Cristian Mihail Amarandei.

like facebookIulian Rotariu a menţionat că dacă va participa şi la acest ultramaraton va fi primul român ce a alergat în cele patru deşerturi din Africa.

” Voi alerga în deşertul Namibiei, cel mai vechi de pe pământ şi cu cele mai mari dune de nisip, ajungând la 320-330 de metri. Zona va fi aridă, în primele trei zile se va alerga pe malul oceanului şi umiditatea va fi foarte mare. Vor fi competitori din peste 40 de ţări. Sunt motivat, faptul că nu alerg degeaba, că fac cunoscută cauza copiilor cu autism. Că alerg pentru ţara mea, pentru IGSU. Cei din organizaţia celor patru deşerturi ştiu că la Botoşani este un pompier care aleargă pentru că în pieptul lui bate inimile tuturor românilor”, a declarat Iulian Rotariu.

2 thoughts on “Pompierul maratonist se pregăteşte de nouă cursă, însă are nevoie de sponsori

  1. Trebuie sa se gaseasca sponsori , il respect pe acest om pentru tot ce a facut si pentru tot ce va face , oamenii cu bani ar cam trebui sa se uite la asemenea oameni care aduc mandrie tarii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *