Hotărârea privind noile chirii la locuințele ANL, revocată de prefect

locuinte ANL CismeaHotărârea de Consiliu Local privind noile chirii la locuințele ANL a fost revocată de prefectul județului, Dan Nechifor, Reprezentantul Guvernului în teritoriu a stabilit că municipalitatea nu a făcut o consultare publică privind noile tarife, iar hotărârea va fi din nou supusă spre aprobare în ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare.

like facebookPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, spune că noua hotărâre prevede o cotă mai mică pentru bugetul local. Dacă în precedenta hotărâre aceasta era stabilită la 0,5%, acum cota este de 0,1%.

S-a luat acea hotărâre de consiliu fără o consultare, fără a intra pe dispozițiile normale, pentru că era de interes general și trebuia o consultare și vorbim de o revocare din partea prefectului.  A trecut perioada respectivă și profităm de ocazie să mergem și cu o cotă mai mică, nu de 0,5% ci de 0,1%. Dar și aici o să avem o problemă vizavi de perioada de încasare. Noi nu știm ce se va întâmpla. Nu am emis facturi nici pe ianuarie, nici pe februarie cu chiriile mărite, pentru că nu am avut viza prefecturii. Așa se mai prelungește termenul, dar așteptând să apară hotărâre de Guvern sau ordonanță de urgență ca să ne ajute să calculăm în alt mod”, a menționat Cătălin Flutur.

 

 

 

4 thoughts on “Hotărârea privind noile chirii la locuințele ANL, revocată de prefect

  1. La ce condiții sunt la ANL Cișmea (plin de țigani), departe de oraș, chiar ca ar trebui sa se beneficieze de o chirie modica(nu gratis ) !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *