Soliști de valoare prezenți în cadrul spectacolului caritabil “Botoșaniul iubește excelența!”

Soprana Oana-Maria TRÎMBIȚAȘSoprana Oana-Maria Trîmbițaș, solista a Operei Nationale Romane din Cluj, va fi alaturi de Ad Libitum Voices, unul dintre cele mai apreciate grupuri vocale din România, in cadrul spectacolului caritabil organizat de Rotary Club Botosani – sambata, 25 februarie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, incepand cu ora 18:30.

Interpretarile, in stilul pop-opera, ale celor mai frumoase piese muzicale si cantece pop cunoscute, in maniera operei sau operetei, indiscutabil că pentru toate gusturile, vor pune în valoare vocile artiștilor, cizelate la Academia de Muzică și Opera Nationala Romana din Cluj. Grupul Ad Libitum Voices, alcătuit din tenorii Sergiu COLTAN și Tiberius SIMU, baritonul Alexandru IUHAS, basul Cristian IGNUȚA, o are in componenta pe concitadina noastra, pianista Bianca Murariu, care, pregatindu-si doctoratul in muzica, ne va demostra ca si ea iubește excelența.

https://www.youtube.com/watch?v=ud3hjoUxSs0

like facebookScopul spectacolului caritabil este de sustinere si dezvoltare a programul bursier initiat de Rotary Club Botosani sub numele “Bursele scolare prof. dr. Constantin Manolache”, aflat deja in cel de-al 3-lea an de derulare, prin care sunt sprijiniti elevi de liceu cu performante deosebite dar cu posibilitati materiale reduse.  Prin confirmarea prezentei in numar mare la acest eveniment, botosanenii demostreaza ca nu sunt indiferenti la eforturile de realizare a performantei, dandu-ne speranta si increderea ca spectacolul caritabil va fi unul de succes din toate punctele de vedere!

Va asteptam in 25 februarie, incepand cu ora 18:30, sa ne fiti alaturi timp de două ore, cu muzica de calitate si bucuria de a fi partasi la viitorul mai bun al copiilor nostri!

Sursa: comunicat Rotary Club Botosani

 

One thought on “Soliști de valoare prezenți în cadrul spectacolului caritabil “Botoșaniul iubește excelența!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com