Consiliul Județean va da mai puțini bani pentru FC Botoșani, anul acesta

transferuri fc botosani (1)Consiliul Județean va susține financiar și anul acesta echipa FC Botoșani. Banii vor veni din fonduri neramburabile, însă suma alocată va fi mai mică decât cea cerută de oficialii clubului, susține președintele CJ, Costică Macaleți.

like facebookCei de la FC Botoșani au solicitat o sumă mai mare, însă le dăm cât putem. Au solicitat în jur de 700.000 lei, însă vom da în jur de 400.000 lei. Nu putem da mai mulți bani”, a spus președintele CJ.

Majorările salariale operate recent la Consiliul Județean va pune presiunepe bugetul județului

One thought on “Consiliul Județean va da mai puțini bani pentru FC Botoșani, anul acesta

  1. ,,FC Botosani a solicitat o suma mai mare, insa le dam cit putem” – a afirmat presedintele CJ. Iata o noua gafa a presedintelui care, se vede treaba, se afla la inceputul mandatului si nu cunoaste legislatia in aceasta materie. Pai, stimati administratori ai judetului, daca sumele sunt nerambursabile si se obtin prin prezentarea unor proiecte in sistem concurential, la care au dreptul toate ONG-urile cu profil sportiv din judetul Botosani, de unde stie presedintele ca FC va primi 400.000 lei in loc de 700.000 lei(cit a cerut)??? Insasi faptul ca FC a ,,cerut”banii acestia ne duce cu gindul ca evaluarea proiectelor la CJ este doar o perdea de fum si ca totul este aranjat dinainte. Nu-i asa? Si atunci, alte ONG-uri pentru ce sa mai depuna proiectele, asa….doar sa se afle in treaba???
    Pai, cum stam cu Romania curata??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *