Candidați din județele vecine, la obținerea permisului în Botoșani. Șeful Serviciului Permise: Nu putem să examinăm toată țara. În martie-aprilie se blochează examinarea

inghesuiala la permise2Reprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule Botoșani susțin că aglomerația înregistrată la obținerea permisului auto se datorează și candidaților veniți din alte județe. Ei spun că tot mai mulți aspiranți la carnetul de șofer din județele Iași și Suceava vin să susțină examenul la Botoșani, întrucât, de exemplu, în județul Iași programările se întind și pe trei luni. Dănuț Ciubotaru, șeful Serviciului Permise, spune că acest lucru îngreunează și mai mult activitatea instituției, care și așa are un număr insuficient de salariați.

like facebookEi fac viză de flotant și permisul de conducere poate să îl schimbe în toată țară. Mai sunt și cetățeni moldoveni , sunt 100 de cetățeni moldoveni care vin la preschimbarea permisului de conducere, iar la verificarea unui permis moldovean este o muncă titanică. Până în luna iulie au fost examinările la zi. Nu putem transforma Botoșaniul … nu putem să examinăm toată țara. Marțea trecută am avut șapte candudați la tractor de la Suceava și Iași. Următoarea joi încă vreo șase. Oamenii ăștia îi faci în două zile și un examinator este blocat. Toată zona Hîrlăului vine la Botoșani. Nu știu cum obțin vizele…”, a spus Ciubotaru, care i-a atenționat pe instructorii auto care școlarizează candidați din alte județene că ”În goana după bani, ne blocați pe noi și blocați un județ întreg”.

Șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule Botoșani a spus că dacă se va merge în continuare în acest ritm, la sfârșitul lunii martie se va crea un blocaj.

În martie-aprilie se blochează examinarea auto în contextul în care suntem. Nu se poate merge așa”, a adăugat Ciubotaru.

 

 

 

3 thoughts on “Candidați din județele vecine, la obținerea permisului în Botoșani. Șeful Serviciului Permise: Nu putem să examinăm toată țara. În martie-aprilie se blochează examinarea

  1. Dar cine e de vina ca alții dau orașul în botosani?instructorii îi iau pe toți în spațiu pentru viza de flotant..contracost bineînțeles! !!ei îngreunează situația nu botoșănenii !știu unul care a luat vreo 50 în spațiu. .instructor. .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *