Șeful Biroului Poliției Rutiere din municipiul Botoșani: Chiar dăunează traficului rutier zona ACR. Problema va fi rezolvată

victor ciubotaru politia rutiera danut ciubotaru dan nechiforProblema mașinilor care staționează în zona ACR va fi soluționată cel mai probabil din luna mai. Șeful Biroului Politiei Rutiere din municipiul Botosani, Victor Ciubotaru, a declarat că singura soluție pentru rezolvarea situației este aplicarea legii privind ridicarea mașinilor parcate ilegal pe domeniul public, nu amenzile de circulație. El a spus că multe dintre mașinile expuse spre vânzare în zona ACR au numere din alte țări, iar amenda nu poate fi dată decât proprietarului din țara respectivă, ceea ce nu este normal.

like facebook”Chiar dăunează traficului rutier zona ACR. S-au făcut câteva acțiuni pe tema aceasta și au fost aplicate de la începutul anului cam 100 de sancțiuni. Sancțiuni putem aplica doar proprietarilor mașinilor înmatriculate în România. Avem liste cu mașinile în cauză oprite neregulamentar și bănuiesc că ați obsevat că sunt înmatriculate în Olanda, Germania. Franța, Bulgari, mai nou au scos și numerele de înmatriculare. În evidențele noastre apar proprietari din alte țări, Problema va fi rezolvată 100% în momentul în care vor fi ridicate autoturismele staționate neregulamentar. În momentul de față, la Primăria Botoșani este în discuție această lege și modul de aplicare privind mașinile parcate neregulamentar și sperăm ca din luna mai să intre în aplicare”, a spus șeful Șeful Biroului Politiei Rutiere din municipiul Botosani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *