Program suplimentar și verificări mai severe anunțate de reprezentanții Registrului Auto Român din Botoșani, din cauza aglomerației

remus dulgheru directir rarAglomerație mare și la Registrul Auto Român din Botoșani, după eliminarea unor taxe auto. Conducerea serviciului a dispus măsuri suplimentare pentru decongestionarea aglomerației. Remus Dulgheru, directorul RAR Botoșani, a declarat că s-a suplimentat programul și se lucrează și sâmbăta șase ore, iar joia, când se lucrează în două schimburi, s-a mai suplimentat programul cu încă două ore.

like facebookAm ajuns în această situație din cauză că toate județele din zonă vin la noi. Nu scrie nicăieri că nu se poate face RAR în alt judeţ. De aia e aglomerat. La noi vine Suceava, Bacău, Neamț, Iași, etc. Aglomerația este mare și de când s-au scos taxele.  Toate programăriloe se fac numai online sau telefonic. A fost mărită plaja programărilor de la 30 zile la 45 zile. ”, a spus Dulgheru.

Șeful RAR Botoșani a mai spus în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții Poliției Rutiere, ai Serviciului de Înmatriculări și Permise și instructorilor auto că se va face o verificare mai severă a mașinilor, în special a celor venite din Bulgaria și Polonia, pentru a ”nu fi un pericol pe drumurile noastre”. Potrivit acestuia, RAR Botoșani a ajuns să emită 60-70 de cărți de identitate pe zi pentru mașini, de la 40-45 pe zi câte se făceau anul trecut.

 

2 thoughts on “Program suplimentar și verificări mai severe anunțate de reprezentanții Registrului Auto Român din Botoșani, din cauza aglomerației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *