O cunoscută firmă, a familiei fostului primar Ovidiu Portariuc, intră în faliment

ferma portariuc vlasinestiUna dintre cele mai cunoscute firme la care a fost acţionar fostul edil al municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, este la un pas de a intra în faliment. Societatea Portas Com SRL se află de cinci ani în insolvenţă şi iniţial creditorii şi instanţa au aprobat un plan de reorganizare.

În cadrul procedurii societatea nu şi-a putut îndeplini obiectivele, însă lichidatorul judiciar a cerut prelungirea planului de reorganizare, însă instanţa a respins propunerea.

like facebookSentinţa nu este definitivă, însă dacă va rămâne în actuala formă, firma va intra în faliment. Firma Portas Com deţine o fabrică de procesare a produselor lactate în comuna Vlăsineşti.

Fostul primar deţinea o parte din acţiunile societăţii, alături de tatăl său.

3 thoughts on “O cunoscută firmă, a familiei fostului primar Ovidiu Portariuc, intră în faliment

  1. Pacat! S-au încăpățânat sa producă 100 % natural si au ajuns la faliment.In ziua de astazi lumea cumpara reclama si nu produsul,termenul de valabilitate si nu ingredientele,etc…La fel este si in industria carnii-produci cat mai natural,ai prețuri mari si ești scos de pe piața…Probabil se vor deștepta romanii peste câțiva ani…PS Legislatia nu permite 5 ani reorganizare,a fost un alt regim aplicat lor???Cred ca undeva e o greșeală …

  2. Varful de lance si inteligenta al PSD, „neamtul” la un pas de a intra in faliment. Nici orasul nu sta mai bine. Vezi teatrul si Cornisa. Cine deconteaza asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *