Societate comercială amendată de polițiști cu 5000 lei. Vezi motivul!

razie politie piataPoliţiştii botoşăneni au desfăşurat, miercuri, acţiuni pe linia respectării normelor silvice în cadrul activităților de comercializare a materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate la o societate de pe raza comunei Avrămeni, judeţul Botoşani, s-a stabilit că la un depozit deţinut de agentul economic, s-a comercializat material lemnos, fără documente de provienienţă legală.

like facebookSocietatea a fost sancţionată contravenţional cu suma de 5000 de lei, conform prevederilor Legii 171/2010 și a fost dispusă confiscarea valorică a cantității de  231,11 m.c. lemn de foc din specia foioase, în valoare de 26.135,99 lei.

La aceeaşi dată, în jurul orei 10.00, poliţiştii au depistat un bărbat de 32 de ani, din judeţul Suceava, în timp ce comercializa pe raza oraşului Ştefăneşti, judeţul Botoşani, material lemnos de foc, esenţă fag, fără a îndeplini condiţiile legale.

Faţă de acesta a fost dispusă măsura sancţionării contravenţionale cu suma de 8.000 de lei, conform Legii 171/2010, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *