Leo Grozavu, înaintea meciului cu Dinamo: Nu cred că ne vor aştepta cu flori

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, joi dimineaţă, o conferinţă de presă înaintea meciului cu Dinamo. Leo Grozavu a menţionat că nu se aşteaptă ca dinamoviştii să îi primească cu flori, însă nici nu se vor duce să se apere pe Arena Naţională.

Schimbarea de antrenor de la adversari ar putea aduce beneficii pe termen scurt, în opinia tehnicianului botoşănean, însă şi dezvantaje, având în vedere că noul antrenor nu cunoaşte bine jucătorii. Pe de altă parte, Leo Grozavu s-a plâns de condiţiile de pregătire menţionând că de trei săptămâni nu a avut cum face un antrenamente pe iarbă, în condiţii normale.

” Ca de fiecare dată aşteptăm să facem o partidă bună, să scoatem şi un rezultat bun. Încă este frig afară şi nu ne este dor aşa tare de a merge la Bucureşti fără să venim şi cu ceva de acolo. Ţinând cont de ultimile evenimente, nu va fi un meci uşor. Dinamo a pierdut primele două jocuri şi şansele de a se califica în playoff au scăzut considerabil şi mai mult ca sigur nu ne vor aştepta cu flori. Ne aşteptăm la o partidă dificilă, dar şi noi venim după un rezultat pozitiv împotriva unei echipe bune. Schimbările, pe termen scurt, pot aduce ceva pozitiv, cel puţin la nivelul motivării jucătorilor. Este clar că toţi jucătorii vor încerca să dea totul să demonstreze noului antrenor că merită să joace. Şi noi cred că avem atuurile noastre. Nu mergem să ne apărăm, cred că de-a lungul mandatelor mele la FC Botoşani am făcut foarte puţine egaluri şi nu mă duc să stăm pe două lunii. Jucăm pe Arena Naţională, pe un teren bun”, a spus Leo Grozavu.

Meciul dintre Dinamo şi FC Botoşani se va disputa, luni, de la 20.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *