O botoşăneancă a drogat şi bătut o familie de italieni, după care i-a jefuit. Vezi ce a păţit!

angela-alupoae-badante-rumena-arresto-rapina-anziani-crotone-06O femeie din județul Botoșani a fost condamnată de magistraţii italieni, după mai multe jafuri comise în Italia. Angela Alupoae, de 35 de ani, a primit o pedepsă de nouă ani închisoare pentru jaf deosebit de grav. Femeia a fost denunţată către un bărbat, după ce aceasta i-ar fi supus unor chinuri groaznice și i-ar fi jefuit pe părinții acestuia.

Potrivit bărbatului, tânăra s-a oferit să-i îngrijească părinții, doi octogenari cu o sănătate precară, ale căror abilități fizice și motorii erau mult diminuate. Bătrânul care suferea de o afecțiune degenerativă a sistemului articular era complet imobilizat, iar soția lui se afla într-o stare permanentă de inconștiență.

like facebookAngela Alupoae n-a pierdut deloc timpul. A așteptat doar câteva ore pentru a rămâne singură cu bătrânii, după ce copiii celor doi au ieșit din casă. A acționat apoi nestingherită. A pus sedative puternice într-un iaurt pe care l-a oferit insistent bătrânului. Câteva minute mai târziu, pastilele și-au făcut efectul, iar octogenarul era profund sedat. Botoșăneanca a făcut apoi o adevărată razie în casa celor doi cu scopul de a strânge bani, bijuterii, chiar și parfumuri. Nu i-au scăpat nici verighetele pe care bătrânii și le-au făcut la aniversarea a 50 de ani de căsătorie.

Câteva ore mai târziu, când efectul sedativelor a dispărut, bătrânul s-a trezit cu dureri de cap și a descoperit că e plin de sânge, astfel că a fost transportat de către copiii săi la spitalul din Crotona. Medicii au constatat că pe lângă faptul că a fost drogat, octogenarul fusese şi bătut crunt de româncă.

În urma denunțului, carabinierii au constatat că singurul punct de plecare pe care îl au în găsirea femeii era numărul de telefon pe care aceasta l-a dat bătrânilor. Spre surpriza tuturor, carabinierii au constatat că numărul aparținea unui alt vârstnic din Crotona.

One thought on “O botoşăneancă a drogat şi bătut o familie de italieni, după care i-a jefuit. Vezi ce a păţit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *