Bătaie în trafic, ajunsă la o anchetă pentru tentativă de omor

tanar-targa-corniO bătaie în trafic a ajuns să fie anchetată ca o tentativă de omor, după ce una dintre victime a stat mai multe zile în comă. S-a întâmplat la începutul acestei luni în localitatea Stăuceni, când patru tineri aflaţi într-o maşină au fost urmăriţi în trafic de alţi trei şi după ce au oprit au fost bătuţi.

Cel mai grav a fost un tânăr ce a primit mai multe lovituri cu o bâtă. A ajuns în comă de gradul IV la spital fiiind transferat la Iaşi. În timpul anchetei s-a constatat că şi maşina în care se afla victimele a fost avariată de agresori, iar şoferul maşinii ce i-a urmărit nu avea permis de conducere.

Astfel, s-a început urmărirea penală pentru lovire şi alte violenţe, distrugere şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. Ulterior, după ce medicii au stabilit că loviturile încasate de tânărul, de 20 de ani ajuns în comă, i-au pus în primejdie viaţa, s-a schimbat încadrarea în tentativă de omor.

like facebookUnul dintre cei trei agresori s-a ales cu două acuzaţii, tentativă de omor şi distrugere, altul este cercetat pentru lovire şi şoferul pentru conducere fără permis. Ancheta a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani,

 

 

 

Patru tineri au ajuns la spital, dintre care unul în comă, după o şicanare în trafic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *