Scandalagiu potolit cu jandarmii. A lovit în mobilierul și aparatele de jocuri electronice dintr-un bar, după care a luat la bătaie un bărbat

masina jandarmiConsumul în exces de băuturi alcoolice și nepăsarea față de lege, manifestată de un  bărbat de 55 de ani din comuna Havârna, s-au concretizat cu întocmirea de către jandarmi a unui dosar cu actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,tulburare a ordinii și liniștii publice” și ,,lovire și alte violențe”. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de 11 februarie, într-un bar din cartierul Plevna, Dorohoi.

,,Vizibil aflat sub influența băuturilor alcoolice”, după cum a relatat barmanul de serviciu, bărbatul a intrat în bar, adresând injurii consumatorilor și lovind cu picioarele în mobilier și aparatele de jocuri electronice, inducând un sentiment de teamă celor prezenți.

like-facebookPentru că ceea ce tocmai făcuse nu a fost suficient pentru a-i potoli pofta de scandal, la ieșirea din bar l-a luat la bătaie pe un alt bărbat, care s-a apărat și l-a imobilizat pe agresor. După ce l-a pus jos și i-a cerut să fie lăsată în pace, persoana agresată a intrat în bar, dar a fost urmată îndeaproape de agresor, care a continuat scandalul, întrerupt de agenții unei firme de pază, care s-au prezentat în zonă după ce barmanul a apăsat butonul de panică.

Un echipaj de jandarmi a intervenit în scurt timp la solicitarea telefonică făcută de unul dintre martori, prin care a fost sesizată altercația din bar, scandalagiul fiind condus la sediul jandarmeriei. De altfel, acesta este o cunoștință mai veche a oamenilor legii, agresivitatea sa diminuându-se vizibil în momentul sosirii acestora la locul apelului.  Pentru că acuza dureri abdominale, partea vătămată a fost transportată de o ambulanță la Spitalul municipal Dorohoi, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Dosarul cu actele de sesizare a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi, în vederea soluționării.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *