Servicii sexuale în casa unui fotbalist. Află care a fost deznodământul poveștii jucătorului de fotbal!

fortata sa faca sexUn fost fotbalist a fost condamnat, luni, de magistrații Curții de Apel Suceava pentru proxentism. Fostul sportiv a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, deși, în urmă cu doi ani Judecătoria Botoșani îl condamnase la doi ani de închisoare cu executare. Este vorba de Costel Pogur, de 34 de ani, care a fost legitimat la echipa Şoimii Băluşeni.

Acesta avea soţia plecată în străinătate şi a racolat, în 2012, o tânără, de 20 de ani, din municipiul Botoşani căreia îi aduce clienţi din anturajul său de prieteni.

like facebookIniţial, tânărul a început o relaţie de prietenie cu fata, însă la scurt timp i-a propus să se prostitueze şi, după câteva insistenţe, tânăra a acceptat, iar casa fotbalistului s-a transformat într-un mic bordel. De câte ori se găsea câte un client, fata venea la Băluşeni şi întreţinea relaţii sexuale cu acesta, iar plata se făcea cu bani sau cu diverse produse, de la ţigări la băuturi alcoolice.

În vara anului 2014, tânăra a fost prinsă de poliţişti şi a recunoscut totul, însă dezincriminarea prostituţiei din Codul penal a făcut ca ea să scape de anchetă.

2 thoughts on “Servicii sexuale în casa unui fotbalist. Află care a fost deznodământul poveștii jucătorului de fotbal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *