FOTO Trei cetățeni ucraineni au cumpărat autoturisme de pe teritoriul Belgiei. Ce surpriză au avut în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut

auto radiate frontiera vamaPoliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat trei cetăţeni ucraineni la volanul  unor autoturisme ce figurau ca fiind radiate din circulaţie de către autoritățile belgiene. În data de 9 februarie, la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de trecere a frontierei, cetăţeanul ucrainean Natalia M., în vârstă de 37 de ani, la volanul unui autoturism marca Renault Modus, înmatriculat în Belgia.

La scurt timp, în acelaşi punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor, cetăţeanul ucrainean Oleh B., în vârstă de 38 de ani, la volanul unui autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în Belgia.  În aceeași zi, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut s-a prezentat cetăţeanul ucrainean Volodymyr M., în vârstă de 24 de ani, la volanul unui autoturism marca Renault Megane Scenic, înmatriculat în Belgia.

like facebookLa controlul de frontieră, poliţiştii au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate, iar în urma verificărilor specifice au constatat că cele trei autoturisme figurează ca fiind radiate din circulaţie în Belgia, din lunile decembrie și iulie 2016, respectiv luna ianuarie a.c..

Conducătorii auto au declarat că au cumpărat autoturismele de pe teritoriul Belgiei fără a cunoaşte că acestea erau radiate din circulaţie.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cele trei cauze sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii.

auto radiate frontiera vama

 

 

 

One thought on “FOTO Trei cetățeni ucraineni au cumpărat autoturisme de pe teritoriul Belgiei. Ce surpriză au avut în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *