FOTO Autoturism de lux furat din Norvegia, în valoare de 68.000 lei, descoperit în Botoşani

bmw furat frontieraPoliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au depistat un cetățean român, la volanul unui autoturism marca BMW, ce figura ca fiind furat din Norvegia.

 În data de 10 februarie, în baza unor informații deținute, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au desfășurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu auto furate.

like facebookAstfel, în jurul orei 11.00, polițiștii au identificat în localitatea de frontieră Ungureni, un autoturism marca BMW 116D, an fabricație 2012, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Ştefan L., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Norvegia, din data de 21 iunie 2016. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat mașina din Norvegia, în baza unui credit bancar pe care nu l-a mai achitat din noiembrie 2016.

Autoturismul, în valoare de 67.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *