Modelul botoșănean care i-a dat cu flit „prințului” Cristea s-a căsătorit. Vezi cine e alesul inimii sale!

lavinia 2Modelul botoșănean care i-a dat cu flit „prințului” Adrian Cristea, cunoscut model din România, s-a căsătorit, la sfârșitul lunii ianuarie. Lavinia Furtună, în prezent studentă la jurnalism în Iași, a devenit doamna Scutaru după ce s-a căsătorit cu un tânăr din Suceava.

Nunta a avut loc la o pensiune renumită din județul Suceava.

Botoșăneanca Lavinia a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul de televiziune Next Top Model by Cătălin Botezatu, dar și după ce l-a refuzat pe Adrian Cristea.

lavinia

like facebookAu fost mulţi care au încercat să se bage în seamă, nu doar Adi Cristea, dar, ce-şi doreşte un bărbat mai în vârstă decât o fată mai micuţă? Să ajungă în pat. El mi-a cerut  numărul, fiind în club, nu am vrut să îl dau, apoi mi-a scris pe Facebook şi …Nici nu ştiu ce să cred. Mă gândeam la un moment dat că el a chemat presa în club, unde eram când ne-a pozat. Eu nu am vorbit foarte mult cu el. M-a întrebat ce fac după şi apoi eu am început să dansez. Foarte mult au vorbit fetele cu care eram, prietenele mele. Nu am înţeles de ce nu le-au filmat pe ele sau măcar de ce nu ne-au filmat pe toate”, a spus  atunci Lavinia, după ce presa tabloidă a scris despre atracția lui Adrian Cristea pentru ea.

 

2 thoughts on “Modelul botoșănean care i-a dat cu flit „prințului” Cristea s-a căsătorit. Vezi cine e alesul inimii sale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *